Restaurant
Lunch Menu Elke middag van maandag tem zaterdag .
HAPJE-
KEUZE HOOFGERECHT -
DESSERT OF KOFFIE-
VANAF 29€
Ons lunchmenu is enkel verkrijgbaar VAN MAANDAG TOT ZATERDAG
ENKEL MIDDAG TUSSEN 12 EN 14U
keuze hoofdgerecht
keuze
lamskroontje met seizoensgroenten en gratin lookboter(+5.00€pp)
gebakken slibtongen met handgesneden frietjes
vis van de week met seizoensgroenten en krielaardappelen
filet van jong kalf fine champagne en kroketten
chateau briand 500 gr met slaatje en handgesneden frietjes
(+6€/pp) 600gr (+9€/pp) 700gr (+12€/pp)
Vol au vent met handgesneden frietjes
(supl ris de veau + 5 €pp)
WILDSEIZOEN
**** PATRIJS seizoensgarnituur - kroketjes (+12€pp)
**** HERTEKALFFILET MET HERFSTGARNITUUR EN KROKETJES
PORTO VLEESSAUSJE ( + 9 €pp)
**** fazant ( per 2 personen +11€pp ) met seizoensgarnituur , kroketjes saus fine champagne
**** hazenrug ( per 2 personen + 11€ pp ) saus harlekijn met seizoensgarnituur en kroketjes
coq au vin met gratin dauphinois
ris de veau met wintergarnituur en aardappelen (+7€pp)
keuze dessert of koffie
dame blanche
chocolademousse
coupe kolonel
creme brulee
kaasplankje (5€pp)
sabayon vanaf 2 personen(5€pp)
- Menu KERST
- Menu van OUD naar NIEUW
- Valentijnsmenu (09/02/25 t/m 15/02/25)
- Aspergemenu12/5/2025 t/m29/5/2025
- Franse menu 2-3-2025 t/m 13-3-2025
- Paasmenu (6-4-2025 t/m 20-4-2025)
- Moederdagmenu (27/4/2025 t/m11/5/2025)
- Vaderdag menu 1/6/2025 t/m 8/6/2025
- Menu De Goedendag
- Menu a la Carte
- Seizoensmenu
- Lunch Menu Elke middag van maandag tem zaterdag .
- Visfestijn 16-3-2025 t/m 3-4-2025
- Groot wild menu 2024 (15/10/24 - 26/12/2024)